aex index opties uitleg

Meer resultaten voor aex index opties uitleg

Beleggen in opties ABN AMRO.
Voor opties tot een expiratieprijs van 625%, van de koers van de onderliggende waarde.: Margin optiepremie volatiliteitspercentage 2 x expiratieprijs koers onderliggende waarde contractgrootte. Stel, u schrijft 1 optie put AEX dec 200 voor 290, bij een AEX-koers van 313. En het volatiliteitspercentage voor de AEX is op dat moment 10%. Dan is de berekening van de margin als volgt.: Margin 29010%2, 200 / 313100 1.160, per optiecontract. Ligt de expiratieprijs onder de 625%, van de koers van de onderliggende waarde? Dan wordt de marginplicht ongeveer gelijk aan de marginplicht van een vergelijkbare optieserie met een expiratieprijs van 625%, van de koers van de onderliggende waarde. Het volatiliteitspercentage is geen vast percentage, maar kan per dag veranderen. Dit hangt af van de marktomstandigheden. Heeft u vragen over de margin of wilt u weten wat het volatiliteitspercentage van een optie op dit moment is? Bel dan 0900-9215 lokaal tarief. Waarmee kunnen wij u helpen? Bekijk de koersen van obligaties. Zelf aandelen kopen op de beurs. Lees ons Beursnieuws. Beleggen op uw mobiel. Zelf beleggen met online begeleiding. Daarom beleggen bij ABN AMRO. Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur. 0900 9215 uitleg belkosten.
euro cinema arnhem
AEX Opties Index IEX.nl.
091, 016%, 28-sep-18 1031.: Opties op expiratiedatum Opties op uitoefenprijs. Alle aanbieders Euronext. Direct naar: Selecteer. oktober 2018 AEX / A1. oktober 2018 AEX / AEX. november 2018 AEX / AEX. december 2018 AEX / AEX. maart 2019 AEX / AEX.
website optimalisatie google
Mini-bescherming.
U heeft echter wel ontspannen kunnen skiën. De AEX is opgelopen met 8% naar 432. Uw portefeuille is daardoor opgelopen tot 27.000 euro. De putpremie is uiteraard gedaald en nog maar 080, euro. De totale waarde van de puts is 48 euro. U heeft een winst van 1753 euro. Niet te hopen, maar de index zakt 8% en noteert 368. Uw aandelen verloren 2000 euro aan waarde. Nu bieden de puts oplossing: ze zijn gestegen naar 2490, euro. Bij elkaar dus 1450 euro. Daarmee compenseren de putopties 1155 euro van het verlies op de aandelen. Een groot verschil! Verzekeren kost geld, maar geeft ook rust. De winst komt vanzelf als u uw risicos onder controle heeft. In dit voorbeeld zijn transactiekosten niet meegenomen. Euronext Amsterdam heeft echter ten aanzien van mini-opties en futures speciale tarieven afgestemd met verschillende brokers, zoals bijvoorbeeld Lynx en Todays Brokers. Jim Tehupuring is Pro in de categorie Nederlandse aandelen en opties bij ProBeleggen.
philips led lamp
Betekenis-definitie AEX dagopties: Opties met als onderliggende waarde de AEX-index die op de DFB De Financiële Begrippenlijst.
Opties met als onderliggende waarde de AEX-index die op de dag na de introductie om 16: 00 uur aflopen; daardoor hebben zij in feite een looptijd van bijna 2 dagen. De eerste dagopties worden op 31 maart 2008 op de Amsterdamse optiebeurs genoteerd. Op elke handelsdag wordt een nieuwe optieserie geïntroduceerd, behalve op donderdag omdat op de daaropvolgende vrijdag de AEX weekopties al expireren. De dagopties hebben in het handelssymbool de toevoeging A plus het nummer van de dag; een dagoptie die op 13 juni afloopt heeft als kenmerk A13. Informeel ook dailies genoemd. Vergelijk: AEX weekopties. AEX covered call index.
AEX Opties Index Eurobench.com.
Opties op expiratiedatum. Opties op uitoefenprijs. Direct naar: Selecteer. mei 2017 AEX / A2. mei 2017 AEX / A3. mei 2017 AEX / AEX. juni 2017 AEX / AEX. juli 2017 AEX / AEX. september 2017 AEX / AEX. december 2017 AEX / AEX.
Put-optie, hoe werkt het? Probeleggen.
De geïnvesteerde premie is uw maximale verlies. Een belegger die 2 maanden geleden put-opties gekocht had met als onderliggende waarde bijvoorbeeld de AEX zou flink verdiend hebben aan de beursdaling. Zo was een Put AEX Okt15 400 in juni te koop voor 050. De AEX index stond toen 500 punten.
Behr tools / optie calculator.
Abonnee service: toevoegen fondsen op bestelling. De BehrIndex verslaat de AEX. Doe mee en profiteer! Zoek fonds op naam zoek Inloggen Gebruikersnaam: Wachtwoord: OK wachtwoord vergeten? Stijgers en Dalers. Fondsen informatie en historie. Hoogste / Laagste. Oneliners en Wijze lessen. Distributie vergoeding fondsen. Gebruik van cookies op behr.nl. CSV files op behr.nl. Registreren als Behriaan. Omzetten huidig abonnement. Black Scholes optie calculator. De optie calculator berekent de theoretische waarde van een optie volgens het Black Scholes waarderings model voor opties. Het Black Scholes model is het meest toegepaste model om de prijs van een optie te bepalen. De prijs van een optie wordt bepaald door de volgende waarden: de koers van het onderliggende aandeel, de uitoefenprijs van de optie, de looptijd van de optie, de rentestand en de volatiliteit van het aandeel. Als bezoeker kunt u gebruik maken van vier series. Indien u alle series wilt inzien, dient u in te loggen als Behriaan. Onder het tabblad Uitleg wordt meer uitleg gegeven over de Black Scholes optie calculator.
Beleggen in opties Binck.
Beleggen in opties bij Binck. Bij Binck kunt u op verschillende beurzen in opties beleggen zoals de Amsterdamse beurs Euronext Derivatives, de Duitse Eurex en de Amerikaanse optiebeurzen. U kunt handelen in opties op bekende aandelen zoals Aegon, Ahold en Apple en indices zoals de AEX DAX en Nasdaq-index.
Optiebeurs bestaat 40 jaar: Het begin was echt pionieren RTL Nieuws.
Later kwamen daar putopties bij en je kreeg op opties op de hele index. Ook kwamen er opties op onder meer goud en de dollar. Vorig jaar ging het bij bijna de helft van alle optietransacties om opties op de AEX.

Contacteer ons