aex index telegraaf

Op zoek naar aex index telegraaf?

Beursverslag: Zware averij voor AEX Financieel Telegraaf.nl.
Het nieuws dat het Duitse ondernemersvertrouwen licht gedaald is, had vandaag weinig effect op de beurskoersen. Economen hadden hier namelijk al op gerekend. In de AEX stond chipmachinefabrikant ASML onderaan met een verlies van 51%. Staalgigant ArcelorMittal verloor eveneens 51%.
nilfisk vp300 eco
Koersen Streaming koersen null op DFT.nl van De Telegraaf.
Wat U Zegt. Krant en digitaal. Lees de krant. Download onze apps. Kijk ook op. Dagelijks tijdens de lunch het belangrijkste nieuws in je inbox? Vul nogmaals in aub. Uitschrijven kan met 1 klik. 2018 TMG Landelijke Media B.V, Amsterdam.
dun
Koersen Streaming koersen AEX op DFT.nl van De Telegraaf.
In de rubriek Kasboek opent een lezer elke week zijn of haar persoonlijk huishoudboekje. Hoeveel geld komt er binnen? En blijft er aan het einde van de maand nog wat over? Deze week doet Marsja van Kilsdonk een boekje open. AEX AMX AScX Lokaal.
inch
Openingswinst voor AEX Financieel Telegraaf.nl.
Nieuws / Financieel. Openingswinst voor AEX. Door ANP Producties. 2018 in FINANCIEEL. Kopieer naar clipboard. Amsterdam De aandelenbeurs in Amsterdam opent donderdag naar verwachting met winst. Ook de andere Europese beurzen zullen waarschijnlijk in de plus beginnen. Beleggers trekken zich op aan de hogere slotstanden op Wall Street.
Mooie beursdag voor AEX-index Financieel Telegraaf.nl.
De ondertoon was positief, mede vanwege de recente tekenen van herstel in de Europese economie. In de AEX was onder meer ING in trek. De AEX sloot 07%, in de plus op 3747, punten, slechts nipt onder de stand waarmee een week eerder werd afgesloten.
Beursupdate: Rood licht Philips verspert bergrit AEX Financieel Telegraaf.nl.
De AEX-index einidgde 03%, lager op 57048, punten. De index bleef daarmee net onder het jaarrecord, dat afgelopen vrijdag werd behaald bij een stand van 57301, punten. De Midkap zakte 05%, naar 77136, punten. Elders in Europa moesten de beurzen ook wat terrein prijsgeven Parijs en Frankfurt vielen 03%, respectievelijk 01%, terug. Na de zonnige aftrap van het cijferseizoen in de voorbije week met een nieuwe jaarpiek voor de AEX maakten beleggers even een pas op de plaats in afwachting van een nieuwe stroom van kwartaalcijfers in de komende handelsdagen.

Contacteer ons